Αρχική σελίδα
Προφίλ
Προϊόντα
Κάδοι επαγγελματικοί
Κάδοι γίγας
Κάδοι κλασσικοί
Κάδοι WC
Δοχεία νεροχύτη
Πιγγάλ WC
Κάδοι γραφείου
Ψωμιέρα
Ταψιά στρόγγυλα
Ταψιά ορθογώνια
Σταχτοδοχεία
Κάδοι ανακύκλωσης
Αξεσουάρ τζακιού
Κάδοι - παγκάκια πλατειών πάρκων
Εξοπλισμοί Πρακτορείων ΟΠΑΠ
Επικοινωνία
English version

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας του ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικότερα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ανοξείδωτων ειδών από χάλυβα 430ΒΑ & 304ΒΑ για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Ιδρύθηκε το 1959 από τον Φώτη Παντελόπουλο σαν μικρή οικογενειακή επιχείρηση και με την πάροδο των ετών εξελίχθηκε σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ανοξείδωτων ειδών.

Σήμερα, με τον Κώστα Παντελόπουλο στη διεύθυνση, η εταιρεία κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις της ελληνικής αγοράς και προμηθεύει με τα είδη της τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους ανά την Ελλάδα, τις αλυσίδες Ελληνικών και ξένων Super - Markets, καθώς επίσης και καθετοποιημένες μονάδες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, όπως νοσοκομεία, οργανισμούς κ.α.

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα, με αποτέλεσμα την ικανότητα παραγωγής πολλών μονάδων ημερησίως, καλύπτοντας έτσι τις εξαγωγικές και τις εγχώριες ανάγκες σε απόθεμα προϊόντων.

Επίσης το τμήμα του ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας εξασφαλίζει ότι το προϊόν που θα φτάσει στον τελικό καταναλωτή, θα πληρεί όλες τις ποιοτικές του απαιτήσεις.